Onmenselijk: Marc Dutroux gedwongen om als hipster in de gevangenis te zitten

Een zogenaamde man bun, de huidige haarstijl van Marc Dutroux. (foto: Flickr, CC BY 2.0)

NIJVEL – Marc Dutroux, de seriemoordenaar die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op An en Eefje, Julie en Melissa en zijn kompaan Bernard Weinstein, wil de Belgische staat dagvaarden omdat zijn haar al maanden niet meer geknipt is.

“Zijn baard is twintig centimeter lang en zijn haar is zo lang dat het tegenwoordig op een dotje moet. Mijn cliënt wordt gedwongen om als hipster door het leven te gaan. Zoiets wens je je ergste vijand nog niet toe”, verklaart Dutroux’ advocaat Bruno Dayez.

 

Eén reactie op "Onmenselijk: Marc Dutroux gedwongen om als hipster in de gevangenis te zitten"

  1. Iedere Belg herkent zich onmiddellijk in de tragiek. Zo zie je hoe de grote bekendheden die dit land op de kaart hebben gezet ook maar gewone mensen zijn zoals u en ik. De Wereldleraar zegt dat er in feite niets anders is dan God, wiens aard liefde is, en dat er zonder liefde niets kan bestaan. Immers, tenzij we die liefde openbaren in de vorm van broederschap, zullen we onszelf vernietigen.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter