Ongelooflijk: deze papa met een godenlichaam toont hoe hij een buikje kreeg in amper 12 weken

WARRINGTON – Als fitnesser zag Ben Jackson zichzelf zienderogen afvallen. Zijn sixpack kon hij niet langer verbergen. Hij verplichtte zichzelf om in de zetel te gaan liggen en transformeerde zijn lichaam in amper twaalf weken tijd.

In amper 12 weken kweekte Ben Jackson een bierbuikje. ‘Elke man met een beetje wilskracht kan de uitdaging aan.’

De vader van drie kinderen gooide zijn leven om toen hij aangesproken werd door een chips-fabrikant*. Op hun aanraden begon hij met een vet- en koolhydraatrijk dieet. De saaie, eindeloze sessies in de fitness verving hij door bezoekjes aan café. In plaats van zes kleinere maaltijden per dag koos hij voor ontbijt met spek en eieren, steak-friet als lunch, pannenkoeken ’s avonds, pils bij elke maaltijd én zes kleinere maaltijden per dag.

In amper twaalf weken tijd nam zijn lichaamsvet toe van negen procent naar twintig procent. Hij kwam ook zeven kilogram bij. Zijn sixpack werd een bierbuikje.

“Veel mannen die ouder zijn dan 45 jaar denken dat het te laat is om een bierbuikje te kweken omdat ze niet zoveel meer kunnen drinken als een twintiger”, zegt Jackson. “Maar ik hoop dat ik met mijn resultaten andere mannen kan overtuigen dat ze zichzelf op eender welke leeftijd kunnen heruitvinden.”

Dorito’s

Zelf zegt hij zich zowel fysiek als mentaal beter te voelen. “Ik voel me vrolijk en alert. Door elke avond op café te zitten is mijn sociaal leven sterk verbeterd. Ik heb nooit meer last van stijve spieren na een intensieve training, en ik heb nu ingezien dat je gelukkiger kan worden van een zak Dorito’s dan van constant met je uiterlijk bezig zijn.

* Dit artikel kwam niet tot stand met de steun van MyProtein maar onze redactie zou wel graag een zak Dorito’s krijgen.

Laat een reactie achter