Geheime liefdescorrespondentie Donald Trump en Kim Jong-Un gelekt

“I’ve got something to put in you”
Foto: Gage Skidmore

Tegen de achtergrond van steeds hoger oplopende internationale spanningen tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea wisten hackers beslag te leggen op geheime privécorrespondentie tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Noord-Koreaanse tegenhanger Kim Jong-Un. Een opmerkelijk document.

“You! I wanna take you to a gay bar! I wanna take you to a gay bar!” opent Trump de conversatie abrupt. “I wanna take you to a gay bar, gay bar, gay bar.” Waarna er meteen een wenkbrouwfronsend voorstel volgt: “Let’s start a war. Start a nuclear war. At the gay bar, gay bar, gay bar.”

De gelekte correspondentie plaatst de recente internationale spanningen meteen in een heel ander daglicht.

“Now tell me do ya, a-do ya have any money?” informeert het Noord-Koreaanse staatshoofd in zijn repliek. Maar wie dacht dat hij dat geld zou willen gebruiken om in de nationale economie te investeren of zijn hongerende bevolking te voeden, die is eraan voor de moeite: “I wanna spend all your money!” vervolgt de jongste telg van het geslacht Kim de conversatie. “At the gay bar, gay bar, gay bar!”

Superstar

Maar na een korte pauze komt de wederzijdse hunkering tussen beide heren pas echt naar boven. “I’ve got something to put in you,” alludeert de Amerikaanse president op zijn fysieke mannelijkheid. “I’ve got something to put in you. At the gay bar, gay bar, gay bar.”

“Wow!”

Maar Kim Jong-Un weet een man die van aanpakken weet wel te waarderen. “You’re a superstar,” adoreert hij Trump. “At the gay bar. You’re a superstar, at the gay bar.

Yeah! you’re a superstar, at the gay bar.

You’re a superstar, at the gay bar.

Superstar.

Super, super, superstar.”

 

De exentrieke garagerockband Electric Six vertaalde de gelekte uitwisseling tussen beide wereldleiders meteen tot een song:

 

Laat een reactie achter