Hollywood-bons Harvey Weinstein: ‘Ik gaf gratis loopbaanadvies op basis van vagina-analyses’

LOS ANGELES – De handtastelijke Hollywood-bons Harvey Weinstein heeft het stilzwijgen verbroken. Hij zou de dames die hem van grensoverschrijdend gedrag beschuldigen louter gratis loopbaanadvies gegeven hebben op basis van de vagina, een hr-methodiek die lijkt op de in alternatieve kringen populaire schedelleer. ‘Ik deed helemaal niets strafbaars.’

– van onze Hollywoodcorrespondente Juanita Incognita – 

Weinstein zou geen seksmaniak zijn, doch een gediplomeerd hr-consulent. (Foto: David Shankbone, CC BY-SA 3.0)

De beruchte filmproducent stelt dat zijn gedrag al die tijd verkeerd begrepen werd. Hij is absoluut niet de gruwelijke verkrachter en seksmaniak die wereldvermaarde actrices van hem maken. Integendeel. Weinstein zegt dat hij het talent en het karakter van de bewuste dames enkel kon inschatten met een grondige analyse van de vagina.

De filmbaron volgde een opleiding tot vagina-analyticus bij Flamooze, een erkend Amerikaans instituut. “Na een intense zevendaagse opleiding kun je dat certificaat op zak steken. Mannekes, ik kon geen poes meer zien, laat staan ruiken. Je moet er wat voor overhebben”, zegt Weinstein. Hij bood de cursus vervolgens gratis aan aan opkomend talent in Hollywood.

In Vlaanderen staat vaginaleer nog in de kinderschoenen, weet Nancy Steels, CEO van TalentTester. Steels heroriënteert werknemers naar een nieuwe job door hun schedel te analyseren. Ze is er van overtuigd dat ook vagina-analyse werkt. “Al de dames die Weinstein adviseerde op basis van een vagina-analyse, hébben immers een bloeiende acteercarrière. “Salma Hayek! Gwyneth Paltrow! Ashley Judd! Noem maar op!”

Het karakter van een vrouw valt effectief af te leiden aan de structuur van de vagina, stelt Steels. “Kijk, een geschoren poes, dat wijst op conformisme. Vrouwen die dat doen, die volgen de trends en onderwerpen zich aan maatschappelijke stereotiepen. Een harige kut daarentegen, die toont karakter door tegen de norm in te gaan. En de grootte van de binnenste schaamlippen is omgekeerd evenredig met talent. Vandaar ook dat je nooit buitenproportionele labia minora ziet in adult entertainment.”

“Kijk, je hebt believers en non-believers“, wuif Steels de kritiek weg dat de methode een solide wetenschappelijk fundament mist. “Maar voor wie erin gelooft, werkt het.” Zelf heeft ze het meeste ervaring met het analyseren van het mannelijke geslachtsdeel. “Ik kan objectief zeggen dat wie een kleine penis heeft toch een grote lul kan zijn op de werkvloer. Dat heb ik al herhaaldelijk proefondervindelijk vastgesteld. Proefondervindelijk, dat is empirisch hé. Dat is wetenschap.”

“Die Weinstein had dat nooit gratis mogen doen. Hij is gerold door die vrouwen”, besluit Steels.

6 reacties op "Hollywood-bons Harvey Weinstein: ‘Ik gaf gratis loopbaanadvies op basis van vagina-analyses’"

  1. De “landingsbaan” kan interessant zijn op korte termijn om, na de juiste manoeuvres, je toestel er even te parkeren. Op lange termijn echter is het een slechte investering want de betrokkene denkt aan landen, settelen, binnen zijn (of halen), en is dus echt niet van plan de rest van haar carrière aan jouw controletoren te onderwerpen.

    Beantwoorden.
  2. Bij veel mensen gelijk Weinstein komt het door hun besnijdenis dat ze een probleem hebben. Zoiets moet blijvend irriterend zijn. Weinstein schudde vrouwen niet de hand, maar schudde hun gelijk de vagina.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter