Lees hier de integrale vreemdelingenspeech van kandidaat-CD&V-voorzitter Walter De Donder

In een opmerkelijk filmpje op Twitter bespreekt Walter De Donder, burgemeester van Affligem, de migratieproblematiek. In zijn toespraak neemt de kandidaat-voorzitter voor CD&V een stevige bocht naar rechts.

Onder de foto kunt u de integrale speech van De Donder lezen, zodat u een geïnformeerd oordeel kunt vellen over zijn migratiestandpunt.

Walter De Donder is de burgemeester van Affligem, waar Gert en Samson wonen.

“Aan alle buitenlanders die naar België gekomen zijn: fuck off. Aan alle buitenlanders die niet naar België gekomen zijn: ook fuck off.”

7 reacties op "Lees hier de integrale vreemdelingenspeech van kandidaat-CD&V-voorzitter Walter De Donder"

  1. Correctie: Hij heeft gezegd dat ‘er in Antwerpen wijken zijn die volledig ontvolkt zijn van onze eigen mensen.’ En dat is niet moeilijk gezien er ploffer de ploffer de plof wel eens iets ontploft in die Antwerpse wijken omdat de war on drugs flopper de flopper de flop een beetje flopt. De eerste stap is het probleem benoemen, aldus de burgemeester van De Panne. De tweede stap is de oplossing: klopper de klopper de klopt er op. Behalve op onze eigen mensen welteverstaan.

    Beantwoorden.
  2. Het beste is dat ze de grenzen opendoen dan gaan er nooit nog een Hebreeuwse Sidonia eerste minister worden. Haar pa was geen Jood maar die was kabinetschef van Jean Gol (dstein). Gol heeft veel voor Israël gedaan. Hij had een vettige kop en is dus voortijdig doodgegaan. Heel die Gol.

    Allez dat mens werkte al voor de EU en toen pas is ze via avondschool aan d’r diploma geraakt.

    Door dergelijke apen moet ik mijn kat gaan laten castreren.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter