LIVE: Tsipras vraagt Duitse minister van Financiën of blowjob naar wens is

BRUSSEL – Volg hier live de laatste ontwikkelingen van de Eurotop rond Griekenland.

Na de blowjob nam Tsipras nog deel aan de traditionele circle jerk van de Europese leiders. (Foto: Flickr, CC)
Na de blowjob nam Tsipras nog deel aan de traditionele circle jerk van de Europese leiders. (Foto: Flickr, CC)

10:55 uur: Schäuble kreunt nog even na en strijkt zachtjes door de haren van de snikkende Alexis Tsipras. “Daar”, zucht hij. “Word je daar nu niet zelf gelukkig van, als je mij gelukkig kunt maken?”

10:49 uur: Met een doffe grom ejaculeert de Duitse minister van Financiën in het linkeroog van de Griekse eerste minister.

10:48 uur “Niet stoppen nu. Iets sneller. Sneller, ja…”, dirigeert Schäuble.

09:47 uur: Het eerste voorvocht bereikt Tsipras’ slokdarm.

09:42 “Ik denk dat je nu wel genoeg hebt gehad”, oppert de Griekse premier. “Je zult het wel merken als ik genoeg heb gehad”, bulderlacht Schäuble.

09:37 uur: Tsipras’ tong wordt een beetje moe. Hij bevredigt de Duitse minister van Financiën verder door zijn lid ritmisch te masseren met beide handen.

09:30 uur: “Heb ik soms al ‘stop’ gezegd? Voortpijpen!”, zegt Schäuble nijdig.

09:29 uur: Tsipras onderbreekt de blowjob en kijkt vragend op naar de Duitse minister van Financiën. “Is alles naar wens, meneer Schäuble?”

09:21 uur: Dankzij een regelmatig ritme van strelen, likken en op en neer bewegen langs de schacht van de Duitse minister, slaagt de Griekse premier er in om Schäuble een halve stijve te bezorgen.

08:56 uur: Aarzelend neemt Tsipras het slappe lid van de Duitse minister van Financiën in zijn handen. “Je hebt je vanochtend toch goed gewassen?”, vraagt ie. “We zijn hier al twintig uur aan het onderhandelen en ik heb gezweet als een rund. Wees een brave jongen en doe nu gewoon wat nodig is om een Grexit te vermijden”, moppert Schäuble.

08:50 uur: Zwijgend wijst Schaüble naar zijn ontblote lid. Hij knikt subtiel in Tsipras’ richting.

08:49 uur: De Duitse minister van Financiën laat zijn broek op de enkels zakken.

08:44 uur: Charles Michel tweet als eerste dat er een akkoord is, na de langste Eurotop ooit. De verzamelde ministers van Financiën van de Eurozone maken zich op om naar huis te gaan. “We moeten gewoon nog één kleine formaliteit afhandelen, meneer Tsipras”, merkt Schäuble op.

6 reacties op "LIVE: Tsipras vraagt Duitse minister van Financiën of blowjob naar wens is"

 1. 11:05 uur: Tsipras voorspelt aan de verzamelde pers dat in 2085 Griekenland haar eis voor een 287ste Europese lening zal staven met een nieuwe verwijzing naar ongeoorloofde Duitse penetraties, 70 jaar eerder. “Wij verslikken ons geen twee keer in dezelfde kloterij.”

  Beantwoorden.
  1. 11:17 uur: Schäuble reageert: “Tsipras stinkt uit zijn bek. We zijn gezamenlijk tot een bevredig(en)d resultaat gekomen. Dan moet hij achteraf ook niet beginnen lullen.”

   Beantwoorden.
 2. Tsipris zal erg blij zijn dat hij nu naar huis mag. Hopelijk komt z’n vrouw hem wat likken. Om Verhofstadt te helpen vergeten. Het castreren van Verhofstadt zou wenselijk zijn. Maar wat als ze je daarbij pakken?

  Als ze zo hard niet achter Stevaert gegaan waren dan liep die nog altijd los. Het was een politieke afrekening. Maar Jambon moet gedacht hebben : als ik DIE laat lopen?

  Enfin binnen een uur vonden ze zijn slipjas en vélo terug. Omdat hij pak een paar vrouwen sexueel zou aangevallen hebben. Nu dreigt heel het proces in het water te vallen.

  Kijk : het gaan filmen van iemand op sommige momenten = niet proper. = uitlokking en in België absoluut verboden.

  Het zal niet lang duren of je mag in Vlaanderen ook weer 90 rijden. Pas daarna is die kerel afgeschaft. Heeft de bevolking HEEL wat poen gekost. Elke dag ging hij voor 200€ op restaurant. Op kosten van de flitspalen.

  In plaats van dan gewoon op ‘de mensen’ hun kosten naar de hoeren te gaan? Viel hij vrouwen lastig op de bus en op de tram.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter