Pfizer: ‘Alle Belgen krijgen vaccin vóór covid29’

PUURS – Door leverproblemen bij Pfizer loopt de geplande vaccinatie van het zorgpersoneel vertraging op. Maar volgens de farmaproducent is er geen reden tot paniek. ‘Wij maken ons sterk dat elke Belg gevaccineerd is vóór de uitbraak van covid29.’

Aan het huidige tempo duurt het tot oktober 2029 vooraleer iedereen gevaccineerd is tegen covid19.

“De afgelopen twee weken zijn er ongeveer 50 000 mensen gevaccineerd. Wij beloven dat we dergelijke volumes snel opnieuw kunnen waarborgen”, stelt de producent gerust. “Zodra we onze prioritaire klanten hebben bediend, die wél hebben ingetekend op de formule Corona Gold.”

De taskforce benadrukt dat het aan dat tempo nog steeds betekent dat het een kleine negen jaar zal duren voor de laatste Belg gevaccineerd is. “Om een idee te geven: dat is pas tegen de release van de 59ste FC De Kampioenenfilm. En die zouden we allemaal graag in de cinema gaan zien.”

Dat zou volgens Pfizer geen probleem mogen zijn. “Als we de huidige uitrol aanhouden, dan is iedereen eind oktober 2029 gevaccineerd tegen covid19. Dat geeft ons nog een goeie maand om volop van het Rijk der Vrijheid te profiteren voor de geplande uitbraak van covid29 in december 2029 op een markt in Wuhan.”

2 reacties op "Pfizer: ‘Alle Belgen krijgen vaccin vóór covid29’"

  1. Natuurlijk zit ik in een bepaalde pikorde, want ik ken je via anderen en dit is een belang, zo zit de zieke maatschappij – recht, wetenschap en economie – in elkaar, hoewel ik geen censuur leg op gesprekken (over me) om me heen, ik heb er nooit over nagedacht heb of me ermee bemoeid. Ik oefen niet de controle uit waar vriendschappen van afhangen. Maar zo ben ik verraden voor hun holocaust waarmee ze veel invloed kregen, omdat ze misbruik maken van mijn energie. Ik zeg de waarheid op persoonlijke gronden. Het verraad was al eerder dat ik op die manier in de hoek van krankzinnigen werd geduwd, dat ontstond spontaan op het niveau waar die mensen zelf staan. Het is een trend geworden. Die dingen daar kun je een baan mee vinden maar geen integriteit.
   Hoe meer mannen een vrouw achter zich heeft hoe minder aantrekkelijk ze wordt. Daar doet yoga of feminisme niets aan af. Dat geldt misschien ook voor de man. Behalve voor iedereen die het omdraait om in de roulatie te blijven. Hier draait honderd procent de commercie om. En verder door vanuit de psychiatrie het fascisme.
   Dit is het zwaard des onderscheids.
   De rest ontwikkelt een bepaalde handigheid, in de techniek, ‘ervaring’: pop en pulp. Zo zit ook het wetenschappelijk experiment eruit, en het bewijs.
   Maar het blijft ook in deze zielloze relaties misbruik van energie.
   Het punt is: je moet de grootwaan van de krent accepteren en aannemen vanuit een ondergeschikte positie, en dan zullen ze je omhelzen. Anders zullen ze al hun kennis en contacten ook politiek, politie en leger aanwenden om je als narcist, racist, fascist neer (uit) te zetten.
   Als dat allemaal is mislukt dan komt de dokter met een spuitje langs. Hij heeft twee medewerkers van de politie bij zich.
   Normaal trek je je broek uit. Maar je bent niet bang en je stroopt direct je mouwen op.
   Stoer, je bent immers gewend de handen uit de mouwen te steken.
   Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter