Psycholoog die eigen moeder wil neuken, vader vermoorden, mag gewoon blijven werken

Aad Pillen, een psycholoog die op sociale media wel eens gewag maakt van de seksuele verlangens die hij koestert jegens zijn biologische moeder en de vijandige gevoelens ten opzichte van zijn vader, mag van de tuchtrechtbank van de Psychologencommissie gewoon blijven werken. De zaak werd behandeld na die van Kaat Bollen en kreeg daardoor minder ruchtbaarheid.

Ook al wil Aad Pillen zijn moeder neuken, hij kleedt zich wel netjes.

“Met zijn traditioneel oedipaal complex doet de heer Pillen geen afbreuk aan de waardigheid van het ambt van psycholoog”, oordeelt de Psychologencommissie. “Dat toont alleen maar dat hij een mens is. Want worden wij in ons diepste binnenste niet allemaal verscheurd door de innige wens onze moeder te neuken en onze vader te vermoorden? Wie zijn wij om daarover te oordelen?”

“Onze taak als pyscholoog is het net om daar in alle openheid, en dus zonder te veroordelen, over te kunnen spreken,” vervolgt het rapport. “Als iemand geschikt is om het ambt van psycholoog met waardigheid te bekleden, dan toch nét iemand die zijn moeder wil neuken en zijn vader wil vermoorden.”

“De belangrijkste vraag die wij ons moesten stellen is: ‘Is deze man te sexy voor de job van psycholoog?’ En hoewel hij een zeker sex appeal heeft, is je moeder willen neuken finaal niet sexy”, besluit het rapport.

“Bovendien kleedt hij zich altijd netjes”, aldus nog de tuchtcommissie.

Eén reactie op "Psycholoog die eigen moeder wil neuken, vader vermoorden, mag gewoon blijven werken"

  1. We hebben ons leven gebeterd. De ban door Facebook wegens inmenging in de Amerikaanse verkiezingen heeft ons tot berouw en inzicht in onszelf gebracht. Eindelijk kunnen we nu de belangrijke sociale thema’s waar we allemaal mee te maken hebben beter belichten.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter