Frankrijk gaat in lockdown: islamisten gevraagd om iemand uit eigen bubbel te onthoofden

PARIJS – Vannacht gaat Frankrijk voor een tweede keer in lockdown. Alle niet-essentiële verplaatsingen worden verboden. Islamisten wordt gevraagd om thuis te radicaliseren.

Na een vergadering met de Veiligheidsraad besliste president Macron tot een verstrenging van de reeds geldende coronamaatregelen in Frankrijk. Wie zijn deur uit wil, moet een attest kunnen voorleggen. Uitzonderingen hierop zijn verplaatsingen voor professionele of medische redenen, om te winkelen, om iemand in nood te helpen, of om een frisse neus te halen. Onthoofdingen staan niet op de lijst met uitzonderingen, dus islamisten vragen best een attest aan bij hun werkgever als ze uit moorden willen gaan.

“De grootste dienst die je het zorgpersoneel op dit moment kan bewijzen is om thuis te blijven radicaliseren. Onthoofd desnoods een islamist uit je eigen bubbel. Verlos de wereld van iemand anders die van plan is mensen te doden of te verwonden, dat verlaagt de druk op onze ziekenhuizen enorm”, aldus Macron.

4 reacties op "Frankrijk gaat in lockdown: islamisten gevraagd om iemand uit eigen bubbel te onthoofden"

 1. En dit aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen. Kennelijk een vluchteling die via Italië is doorgespeeld naar Frankrijk, nam zijn toevlucht in de kerk.
  Extra bijzonderheden, afgelopen jaar zijn er 17 miljoen vuurwapens gekocht in de VS.
  Maar, en dit is het ontroerende, Kanye West heeft aan zijn vrouw, Kim Kardashian, voor haar verjaardag een (soort) hologram geschonken van haar overleden vader. ‘A special surprise from heaven.’
  De VS speelt altijd weer een leidende rol in het opnemen voor (van) de onderdrukten, die daar hun wereldwijde strijd kunnen voortzetten.

  Beantwoorden.
  1. De nationale feestdag van de VS is 4 juli, van Frankrijk 14 juli.
   Frankrijk is de oudste bondgenoot van de VS. De VS kon zich zo onttrekken aan de overheersing van de Britten, ze hadden geen zin in belastingen. Een terugkerend thema.
   Ook President Trump sprak zijn medeleven uit aan de Fransen.

   Beantwoorden.
 2. Kennelijk deel van de asielaanvraag. Lange tijd was de guillotine, bekend van de revolutie, in zwang in Frankrijk. Al te vaak gebeurt het dat de asielzoeker zich extra uitslooft om erbij te horen.
  Ik ken iemand die minstens twee van zijn vorige levens kon herinneren, een als piloot die bombardementen had uitgevoerd voor de Duitsers in WO2, en een daarvoor als vrouw aan het hof van Versailles; ze speelde daar geen enkele politieke rol maar werd toch onthoofd bij de aanblik van een joelende massa. Hij geloofde dat hij in zijn leven als nazi wraak had genomen op de massa.
  Nu hield de man een dagboek bij van die levens die hem regelmatig lastigvielen.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter