Alleenstaande man (46) verheugd over relatiestatus tijdens Valentijn

NEEROETEREN – Mario Singelen (46) is vandaag blijgemutst en sporadisch masturberend aan de dag begonnen omdat hij niet aan het loodzware verwachtingspatroon van Valentijn moet voldoen, de jaarlijkse hoogmis van de romantiek. De man is immers alleenstaand.

Mario Singelen is bijzonder blij dat hij vanochtend niet naar de warme bakker moest.
Mario Singelen is bijzonder blij dat hij vanochtend niet naar de warme bakker moest.

De montere manager uit Neeroeteren is naar eigen zeggen “bijzonder blij” dat hij vanochtend niet voor dag en dauw naar de warme bakker is moeten rijden om koffiekoeken te halen, vervolgens vers fruitsap te persen en twee kopjes espresso te zetten om zijn partner een ontbijt op bed aan te bieden. “Het is nog maar twee weken af met die van ons”, glimlacht Singelen terwijl hij een diepvriespizza in de oven schuift. “Het scheelde dus geen haar of ik zat mij op dit moment zwaar te vervelen in een of andere macrobiotische sushibar.”

“Ik kan het me zo voorstellen”, vervolgt de dolgelukkige man terwijl hij een blikje budgetpils opentrekt. “Na het eten nog even samen op die mottige smoel van Hugh Grant kijken in een van die romantische komedies die ze al twintig keer heeft gezien – of erger nog, een Twilight-film – om vervolgens inspiratieloze missionarisseks te hebben met het licht uit. Nee, bedankt. Dan liever mijn vaste afspraak met Jenna Jameson en mijn plastieken kut”, vertelt hij met ontspannen stem.

Singelen kan zijn geluk niet op dat hij in heel zijn leven liefst zesendertig Valentijns zonder partner heeft doorgebracht. “Met al het geld dat ik heb uitgespaard door al die jaren geen boeketten rozen te moeten kopen, heb ik mezelf eens getrakteerd op vier hoeren tegelijk in Brussel-Noord. Dat lijkt misschien veel geld in een klap, maar als je de rekensom maakt ben ik misschien nog beter af dan al die mannen die al die tijd een hele reeks kleine maar dure verrassingen voor hun zogenaamde lief hadden voorbereid voor dagen als vandaag.  Ik ben tenminste eerlijk: ik wind er geen doekjes om dat ik op het einde van de rit gewoon keihard wil klaarkomen in een meisjesvagina.”

Poolbiljart

De veertiger heeft er duidelijk zijn schik in. “Ik beklaag ze, die jonge gasten die vandaag bij de chocolatier stonden om zo’n onnozele, hartvormige pralinedoos te halen. Of die kerels die drie uur bezig zijn met het selecteren van een Hallmark e-card met een hond erop. Tegen de tijd dat ze daarmee klaar zijn, zit ik al lang een spelletje poolbiljart te spelen met de maten, en niemand die me zegt dat ‘drie Duvels wel volstaan’. Nee, echt waar mannen, ik zou voor geen geld van de wereld willen ruilen vandaag. Pintje?”

Eén reactie op "Alleenstaande man (46) verheugd over relatiestatus tijdens Valentijn"

Laat een reactie achter