Djokovic – Australië: voordeel Australië

MELBOURNE – In een boeiende eerste set tussen het gemenebest van Australië en de Servische nummer 1 van de wereld Novak Djokovic lijkt Australië voor het eerst aan de bovenhand. Dankzij een verschroeiende ace van de immigratiedienst lijkt setwinst binnen handbereik voor Australië.

Een gefrustreerde Djokovic lijkt de objectiviteit van de umpire in vraag te stellen. “Ze noemen het de Australian Open, maar ik zit al dagen opgesloten”, aldus de toptennisser. “Zelfs onze president noemt dit een heksenjacht”, beantwoordt de Serviër het openingsbod van Australië met een venijnige spin.

“Regels zijn regels”, countert Australië met een elegante volley. En dan de verschroeiende smash: “Wat gaat ge doen, No-vax?“, Voorlopig lijkt Australië de betere partij in deze pittige titanenstrijd.

Laat een reactie achter