Donald Trump wilt overlijdensakte Osama bin Laden zien

WASHINGTON – Minder dan een week nadat Amerikaanse Special Forces Osama bin Laden gedood hebben in zijn versterkte compound te Abottabad, groeien de geruchten dat de terroristenleider eigenlijk nog zou leven. Donald Trump vraagt Obama de Amerikaanse burger dan ook de bewijzen te geven waar hij recht op heeft.

– door Jan-Pieter De Leugheneire –

Trump illustreert hoe hij Osama bin Laden met één welgemikte headshot zou omleggen. (Foto: Youtube)
Trump illustreert hoe hij Osama bin Laden met één welgemikte headshot zou omleggen. (Foto: Youtube)

De Republikein Donald Trump speculeert dan ook openlijk over een groot complot om de Amerikaanse burgers te misleiden. “Net zoals er grote onduidelijkheid was over de geboorteplaats van Obama, is er grote onduidelijkheid over het overlijden van onze staatsvijand nummer één hier.Waarom heeft men nog geen foto van zijn lijk laten zien?”, vraagt Trump zich luidop af in The Washington Post. “En kan u een andere reden bedenken om hem een zeemansgraf te geven dan het feit dat er helemaal geen lichaam was om te begraven? Ik zeg: ‘give the American public the evidence it deserves’. Het kan me niet schelen of de beelden zo gruwelijk zijn dat ze wereldwijd massale anti-Amerikaanse protesten kunnen aanwakkeren. Die drukken we dan ook wel de kop in.”

Mausoleum

Hoe Obama zal reageren, blijft voorlopig koffiedik kijken. Verwacht wordt dat hij de overlijdensakte van Osama bin Laden op de website van het Witte Huis zal publiceren, net zoals hij dat deed met zijn geboortecertificaat. Trump doet alvast een creatievere suggestie: “Baar de bastaard op, in een mausoleum zoals Lenin. Ontdoe hem van zijn organen, balsem hem, en leg hem in een sarcofaag die voor een kleine toegangsprijs bezocht kan worden. Zo kan elke burger zich persoonlijk komen vergewissen van de dood van de grootste staatsvijand die Amerika ooit gehad heeft.”

“En hem desgewenst postuum een dikke fluim in het gezicht komen slingeren”, vervolgt de zwetende politicus. “Het kan me niet schelen of dat schrijn een bedevaartsoord wordt voor jihadisten en islamisten. Dat probleem kunnen we oplossen door moslims vanaf heden de toegang tot dit grootse land te ontzeggen. In onze luchthavens houden we toch al iedereen die een baard of een tulband draagt extra in de gaten.”

Laat een reactie achter