Goedele werkt aan ‘Zijn Perineumboek’

Goedele Liekens kruipt stilaan uit het dal. Nadat haar talkshow en personalitymagazine vorig jaar werden afgevoerd, kan de populaire seksuologe uit Begijnendijk nu uitpakken met het nieuws dat haar boeken ook in het buitenland zullen worden uitgegeven. Standaard Uitgeverij wil verdergaan op dat elan door een nieuw handboek uit te geven. Daarin zal de auteur van eerdere bestsellers als Het Vaginaboek en Het Penisboek zich volledig wijden aan het perineum (het kleine stukje vel tussen scrotum en anus, nvdr.).

“Het perineum is een van de meest onderschatte erogene zones”, vindt Goedele Liekens. “Er zijn nog veel taboes rond dat smakelijke stukje vlees achter de balzak. Met Zijn Perineumboek hoop ik partners aan te zetten om elkaars perineum wat beter te leren kennen.” Het naslagwerk zal uitgebreid worden geïllustreerd met foto’s van bekende perinea en zal wellicht vanaf het najaar te verkrijgen zijn in de betere boekhandel.

Links: het perineum van Bartel Van Riet, rechts: het perineum van Maggie De Block
Links: het perineum van Bartel Van Riet, rechts: het perineum van Maggie De Block

 

 

Laat een reactie achter