Man (34) jarenlang seksueel geïntimideerd

Gunnar (34) wordt elke dag seksueel benaderd door vrouwen. Hij vindt dat niet zo erg. (Beeld: YouTube)
Gunnar (34) wordt elke dag seksueel benaderd door vrouwen. Hij vindt dat niet zo erg. (Beeld: YouTube)

MOORSLEDE – De 34-jarige Gunnar H. uit Moorslede legde gisteren een opmerkelijke getuigenis af over seksuele intimidatie op de werkvloer.  “Al jarenlang moet ik elke middag bij een bedrijf frisdrank leveren van een merk dat ik niet mag noemen”, begint Gunnar.  “En elke dag is het  hetzelfde liedje: van zodra ik uit de lift stap, word ik onophoudelijk seksueel benaderd door de vrouwen in het kantoor.  Dat gaat van een steelse blik op mijn kruis, tot het ongevraagd strelen van mijn strakgespannen billen.  Ik vind dat helemaal niet erg”, lacht Gunnar.

Laat een reactie achter