Het gaat redelijk goed met Tom Boonen

BALEN – Het gaat redelijk goed met Tom Boonen. Dat staat te lezen op Sporza Online. Belgiës hoop op Olympisch goud in het wegwielrennen heeft inderdaad een solide relatie, een riant salaris, hoegenaamd geen klachten over de stoelgang, en zopas heeft hij nog ‘keilekker gegeten’, zo bevestigen verscheidene bronnen.

– door Jan-Pieter De Leugheneire –

Tom Boonen kan zijn geluk niet op: 'Ik ben met mijn gat in de boter gevallen.' (Foto: Roxanne King, CC BY 2.0)
Tom Boonen kan zijn geluk niet op: ‘Ik ben met mijn gat in de boter gevallen.’ (Foto: Roxanne King, CC BY 2.0)

Ook met de lichamelijke conditie van de sprinter is het bijzonder goed gesteld, bevestigt huisdokter Tia Gnose, daarbij schromelijk haar beroepsgeheim uit het oog verliezend. “Tom is kerngezond”, aldus dokter Gnose. “Ik heb hem maandag jongstleden nog eens onderzocht, en echt geen enkel spoor van sluimerende ziektes gevonden. Noch chronisch, noch acuut. Zijn hartslag in rust kan wedijveren met comapatiënten, zijn bloeddruk bedraagt een kerngezonde 11 over 7, en ook zijn stoelgang is, nu ja, perfect zoals het hoort.”

“Niet te droog, niet te nat, en weinig kuiswerk aan”, bevestigt Boonen met een kamerbrede glimlach. Kopzorgen heeft de sprinter, die de onzekerheden van de adolescentie is ontgroeid maar de ongemakken van de voortschrijdende jaren nog niet voelt, nauwelijks. “Ik heb geen klagen”, zegt Boonen met pretoogjes. “Ik heb een uitzonderlijk hoog salaris, en mijn spaargeld staat geparkeerd in een land dat de Europese crisis wonderwel doorstaat. Ik ben blij dat ik met dat geld iets kan terugdoen voor mijn liefhebbende en trotse ouders, bij wie ik een bijzonder gelukkige jeugd heb doorgebracht, en met wie ik nog altijd heel goed overeenkom. Maar ook in mijn solide en uitgebreide vriendenkring bezorgt dat appeltje voor de dorst me een aparte status, die ik dus niet zomaar zal verliezen zodra ik de puike sportieve prestaties niet meer met schijnbaar gemak en zonder al te veel te trainen aan elkaar zal rijgen.”

Keukenprinses

“Maar het allerbelangrijkste”, zo vervolgt de stralende Quickstepkopman, “is misschien wel het feit dat ook op relationeel vlak alles me voor de wind gaat. Lore en ik hebben elkaar echt gevonden na een moeilijkere periode. Ze is niet alleen buitengewoon goed tussen de lakens, maar ook een echte keukenprinses met een eigen inkomen en  een niet meer dan latente kinderwens. Ze begrijpt me beter dan mijn beste vriend en ik kan bijzonder goed met haar praten. Nee, ik denk niet dat er ooit een zo volmaakt gelukkige mens heeft rondgelopen als ikzelf. Ik ben met mijn gat in de boter gevallen,” juicht de jonge wielergod, die op handen wordt gedragen door een massa enthousiaste fans.

Laat een reactie achter