Zakken Karel De Gucht zitten vol

BRUSSEL – De zakken van Europees Handelscommissaris Karel De Gucht (Open VLD) zitten helemaal vol. De Gucht en zijn omgeving zien zich plots geconfronteerd met een enorm logistiek probleem.

Dit is een drama voor Karel De Gucht en de entourage van Karel De Gucht", stelt een teleurgestelde Karel De Gucht. (Foto: VOKA Kamer Van Koop
Dit is een drama voor Karel De Gucht en de entourage van Karel De Gucht”, stelt een teleurgestelde Karel De Gucht.
(Foto: VOKA Kamer Van Koophandel Limburg)

“Er kan écht helemaal niks meer bij: al mijn zakken blijken opeens tot barstens toe gevuld”, constateert een verbijsterde De Gucht. “Als ik nóg meer pakken bankbiljetten in mijn zakken zou willen proppen, zouden ze prompt scheuren. Dit is een drama voor Karel De Gucht en de entourage van Karel De Gucht”, stelt een teleurgestelde Karel De Gucht.

De Gucht vindt het geen goed idee om voortaan dan maar de zakken van zijn familieleden, zijn partijgenoten, zijn naaste en verre kennissen, en zijn internationale zakenpartners te gaan vullen. “Tja, die hun zakken zitten ook allemaal al zo goed als vol, dus dat zou slechts een tijdelijke oplossing zijn”, ordonneert EU-excellentie Karel De Gucht.

‘Ordinaire zakkenvullers’

Zelfs de vage bekenden van Karel De Gucht bij de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) lijken uit de boot te gaan vallen. “Dat zijn ginder maar ordinaire zakkenvullers; met dat soort volk heb ik geen uitstaans”, aldus een fiere Karel De Gucht.

Het blijft voorlopig dus een raadsel hoe Karel De Gucht het hoofd zal kunnen blijven bieden aan de onophoudelijke geldstroom die hoe dan ook naar zijn zakken zal blijven stromen. “Zelfs ik, Karel De Gucht, heb schade ondervonden van de onweders van afgelopen weekend”, stelt Karel De Gucht in een persbericht. “Ze hebben hier zelfs zandzakjes staan vullen, de vuile zakkenvulllers!”

 

 

 

 

4 reacties op "Zakken Karel De Gucht zitten vol"

Laat een reactie achter