‘Post-menopausale Hillary Clinton geen gevaar voor emotionele nucleaire lanceringen’

WASHINGTON – In een videoboodschap heeft Hillary Clinton bevestigd dat ze in 2016 een gooi zal doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Daarmee zou, beangstigend genoeg, de beslissing om een nucleaire oorlog te beginnen voor het eerst volledig in handen kunnen zijn van een vrouw.

Hillary Clinton is mogelijk de eerste vrouw ooit die een nucleaire oorlog kan ontketenen. (Foto: Hillary for Iowa, CC by 2.0)
Hillary Clinton is mogelijk de eerste vrouw ooit die een nucleaire oorlog kan ontketenen. (Foto: Hillary for Iowa, CC by 2.0)

In tegenstelling tot mannen, die zich kenmerken door rationele beleidskeuzes en een zekere pudeur in het publieke leven, zijn vrouwen door hun onvoorspelbare emotionele gedrag minder geschikt voor het uitoefenen van het hoogste ambt. Waarnemers vrezen dan ook een ernstige bedreiging voor de wereldvrede als een passief/agressief, hysterisch wezen plots de spreekwoordelijke vinger aan de rode knop heeft.

Toch hoeven we ons daar weinig zorgen over te maken volgens defensiespecialist Luc De Vos. “Hillary Clinton zal 69 jaar zijn als ze ooit de eed aflegt. Dat is lang na de menopauze, een emotioneel verwarrende periode waarin vrouwen te maken krijgen met opvliegers, stemmingswisselingen en de daarmee gepaard gaande neiging om je geopolitieke tegenstrever te verrassen met een nucleaire first strike, wanneer die nalaat je kledingkeuze te complimenteren of een ongelukkige uitspraak doet over de omvang van je achterwerk.”, aldus de professor militaire geschiedenis.

Russen in het land

Op gelijkaardige wijze kan een post-menopausale vrouw de diplomatieke relaties met patriarchale culturen, zoals die op het Arabische schiereiland, drastisch verbeteren. “Door de aanwezigheid van oestrogenen is de vrouwelijke huid fijner en zachter dan die van de man. Om dezelfde reden is de verdeling van de lichaamsbeharing anders. Met het verdwijnen van de oestrogenen verloopt het slapper worden van de huid sneller, de lichaamsbeharing wordt ‘mannelijker’ (haaruitval, haartjes in het gelaat…). Een vrouw die, kort gezegd, meer op een man gaat lijken, is des te geschikter voor een hoge politieke functie met aanzien.”

“Bovendien zijn de Russen al vele jaren niet meer in het land geweest, wat ook de relaties met Poetin kan verbeteren”, vervolgt De Vos.

Ook het risico op seksuele schandalen, die de familie Clinton altijd achtervolgd hebben, wordt met een vrouw in de menopauze in de Oval Office een pak kleiner, voorspelt De Vos. “Als het gehalte oestrogenen afneemt, wordt het weefsel van de vulva en vagina minder elastisch en wordt de vagina droger. Dit alles draagt bij tot een progressieve vaginale atrofie, die seksuele betrekkingen bemoeilijkt en zelfs pijnlijk maakt. Ook hier kan een vicieuze cirkel ontstaan, waarbij de vermindering van de seksuele betrekkingen nog bijdraagt tot de weefselatrofie.”

5 reacties op "‘Post-menopausale Hillary Clinton geen gevaar voor emotionele nucleaire lanceringen’"

 1. De wereld houdt haar adem in… Stel dat een emotioneel incapabele Hillary dat belerend vingertje boven de rode knop op en af laat gaan. We gaan dan weinig hebben aan excuses in de vorm van ‘mea vulva, mea vulva, mea maxima vulva’.

  Beantwoorden.
  1. De professor zijn popgroep heeft een Russische naam en bracht een album uit over Joeri Gagarin. Conclusie: die voze Gentenaar verkoopt komt hier op z’n DOOIE GEMAK propaganda verkopen aan onze kwaliteitskrant. Goed dat hij nu met pensioen is.
   Iets te welverdiend, Rus?

   Trouwens, wie zegt dat we niet juist iemand nodig hebben die op de rode knop durft te drukken? Zou een heel klein beetje oorlog toch niet beter kunnen zijn?

   Stars and stripes komen, Commiesterren gaan.
   Alleen schelvis blijft bestaan.
   Isis heeft het licht gezien.
   Ze vragen ‘hoor jij dronen?’

   Beantwoorden.
   1. Hi Malteser in Istanbul.
    Bestaat ‘The Four Seasons’ op de Istiklal Caddesi nog? In ’88-’89 hadden ze daar fantastisch eten. Enfin, de Commies ginderachter hebben het ook niet onder de markt. Die van de PKK krijgen regelmatig dronen op bezoek en nadien vallen ze van de drone in de regen. In Moskou zeggen ze dan: “Don’t push my buttons”. Red buttons, wel te verstaan. Lucky Reynaert mag daar over vertellen, zingen, doceren,… is toch niets mis mee, WikiM? En trouwens, wie heeft er nu géén respect voor De Joeri?

    Beantwoorden.
 2. Net als je denkt dat je van die horrorheks af bent daagt ze weer op! In al haar glorie, het wordt steeds erger. Eerst probeerde ze via Clinton de wereld te besturen doch die viel daarbij soms danig uit zijn rol. Door haar fout natuurlijk. Wat gaan ze daartegenover zetten? Mc Cain again?

  Ze is voor homo’s. Haar vent niet zo te zien. Ze is voor het gezin. Haar vent niet zo te zien. Toch is haar gezin de cornerstone van de society.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter