Sleeplife-paleontologen reconstrueren volledig Slaap-DNA® van Tyrannosaurus Rex

Sleeplife stelde voor het onderzoek een internationaal topteam samen

HARVARD – Het lijkt misschien de plot voor de nieuwe Jurassic World-film, maar niets is minder waar. In hun Ergosleep® Belevingsstudio aan de gerenommeerde universiteit Harvard in de VS zijn wetenschappers van Sleeplife er voor het eerst in geslaagd het Slaap-DNA® van Tyrannosaurus Rex volledig in kaart te brengen. Op termijn willen zij graag het volledige genoom van alle gekende dinosaurussen in kaart brengen.

Sleeplife stelde voor het onderzoek een internationaal topteam samen van slaapdeskundigen, paleontogen, paleobotanisten, wiskundigen en een jurist. De doorbraak kwam er onder meer na een uitgebreide analyse van de wervelkolom, wat resulteerde in een basisprofiel. Dankzij deze doorbraak kunnen we enorm veel leren over het gewicht, de lichaamsbouw en de voorkeursslaaphoudingen van de Tyrannosaurus. Mocht men ooit de dinosaurus kunnen klonen, bijvoorbeeld op basis van zijn DNA, zal die dankzij dit onderzoek ook verzekerd zijn van een perfecte nachtrust en kunnen genieten van een optimale recuperatie van het lichaam en de ruggengraat in het bijzonder.

10 reacties op "Sleeplife-paleontologen reconstrueren volledig Slaap-DNA® van Tyrannosaurus Rex"

 1. Vooral omdat er geen toekomst meer is voor de mens en bijna de helft van alle dieren door vervuiling in de laatste decennia is uitgestorven na de dodo die door Hollandse scheepslieden werd gegeten, is het logisch het leefmilieu van zo’n zeventig miljoen jaar geleden te reconstrueren voor de recreatie.

  Beantwoorden.
 2. Pfieuw … na Trump ook dit nog! Zijn jullie er zeker van dat er dat er geen politieker, al-dan-niet met zitpenningen, deel uitmaakte van het team teneinde manipulatie vh onderzoek tegen te gaan?

  Beantwoorden.
 3. ’t Schijn dat dat beest redelijk snurkt.
  T-Rex, Tillerson Rex voor de niet-vrienden, tot leven wekken zal volgens mij niet echt bijdragen tot de vrede en rust op aarde.
  Ze zouden beter T-Donald eens bestuderen want die lijkt nooit te slapen en houdt daarbij ook nog eens de hele wereld uit de slaap met zijn fratsen.
  Ze hebben overigens al een sequentie in het genoom van T-Donald ontdekt dat de wetenschap voor raadsels stelt: …TTCGGACOVFEFEGACTGTG…

  Beantwoorden.
 4. Interessant Georges, voor zover mij bekend staat de T-Donald voor Twitter Donald, een zeldzame soort parasiet gekenmerkt door het opvallende verschijnsel dat het meer haar heeft van onder dan van boven.Bij de bevruchting worden de maternale en paternale chromosomensets verenigd en ontstaat de eerste diploïde cel (de zygote), waaruit het nieuwe individu door opeenvolgende mitotische delingen zal ontwikkelen. Het ei bestaat uit een vloeibaar gedeelte dat okselvocht bevat, en een vast gedeelte ( de binnenbal) bestaande uit een kneedbare hamburgermassa die zich door synaptogenese later ontwikkeld tot cerubellum, of kleine hersenen.

  Beantwoorden.
  1. The Donald: zijn haar wordt misbruikt (vingerdik, om het zo maar eens te zeggen) om z’n grootste inkomstenbron verborgen te houden voor de belastingen: zijn tenen !!! Dat niemand er ooit aan gedacht heeft om dat openbaar te maken verbaast me nog elke dag… ik zal U een hint geven: waarom, denkt U, hebben “cheese-burgers” zo’n groot sukses? Waarom is de mcdonald de grootste geldschieter van the Donald? Ooit bij stilgestaan? En de verschillende smaken van cheeseburgers is (wetenschappelijk bewezen) rechtevenredig met het aantal scheefpoeperijen van himself. Alhoewel ik grif moet toegeven dat dat is om inteelt-smaak te voorkomen. In ieder geval: sinds ik dat ontdekt heb staat er geen cheeseburger meer op mijn verlanglijstje. Voila, punt aan de lijn!

   Beantwoorden.
 5. Willen we de evolutieleer geen geweld aandoen, dan moeten we T-Donald eerder bij de eencelligen onderverdelen, de duracelligen om precies te zijn. En let eens op hoe die Melania kijkt, die heeft de afstandsbediening volgens mij.

  Beantwoorden.
  1. Proficiat, U slaat de sperma-nagel op de kop: de amoeben (duracelligen zoals U terecht zegt) zijn gekenmerkt door extreme gierigheid (zie de Ikea-eigenaar-zaliger). en de “D” heeft dat, indachtig zijn duracelligheid, zeer goed begrepen én in de praktijk gezet. ik verklaar: de universiteit van Leuven heeft vastgesteld dat een gemiddelde blowjob “to the point” in belgië 15 euro kost (en ik laat hier nu even in het midden hoe zij dat vastgesteld hebben én met wiens geld…). Als U nu weet dat “D” een kapitaal heeft van 18 miljard euro, dan is dat tot een leeftijd van 100 jaar (!) 642 miljoen 857143 euro per jaar. Dat is 1 miljoen 761.252 euro per dag en aan 15 euro per dinges betekent dat 117.417 pijpbeurten PER DAG: geen temptationdeelnemer die dat overleeft. Maar, zoals in ’t begin reeds gezegd: deze duracelligen zijn extreem gierig, en dat verklaart waarom the “D” met Melania gehuwd is. En wij maar blijven werken tot ons 67’ste jaar … voor gemiddeld 1 BJ per maand …. of jaar.

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter