Tuchtraad IT-commissie stelt gerust: geen enkele IT’er te sexy voor job

De uitspraak van de Tuchtraad van de Psychologencommissie over de sexy kleding van Kaat Bollen zorgt voor beroering bij andere beroepsgroepen. De Tuchtraad van de IT-commissie werd overstelpt met vragen van bezorgde IT’ers. In een perscommuniqué laat de Tuchtraad van de IT-commissie weten dat hun vrees onterecht is: niemand onder hen is te sexy.

Een modale, niet-modieuze IT’er

Welke kleding is grensoverschrijdend op de werkvloer? Deze vraag houdt werkend Vlaanderen in de ban, sinds Kaat Bollen werd veroordeeld voor haar gedrag en sexy foto’s die de waardigheid van psychologen zouden schaden. Onder IT’ers ontstond onrust of ook zij niet moreel over de grens gaan met hun kledingkeuzes en fotoposes. De Tuchtraad van de IT-commissie stelt hen vandaag gerust: met een jeansbroek, ongestreken hemd, debardeurs en witte sokken blijft de gemiddelde IT’er vér onder de kritieke grens.

2 reacties op "Tuchtraad IT-commissie stelt gerust: geen enkele IT’er te sexy voor job"

  1. Niet alleen de consument, ook de therapeut wil waar voor zijn geld.
    Psychologie is een wetenschap. Animus en anima zijn romantisch gezwets geworden, iets voor de fantast. Je moet herkenbaar zijn. En er is meer vrije tijd in de branche. Dus juist nu mag de psycholoog er best een beetje leuk uitzien, niet alleen in haar vrije tijd maar ook in haar (zijn) praktijk, LGBTQ+ die ze bijna allemaal moet doorverwijzen naar de operatietafel.
    Seks is fysiek bepaald. Het moet tastbaar zijn. Niemand wil knollen voor citroenen.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter